TILMELD DIG NYHEDSBREV

BILLEDLABORATORIETS nyhedsbrev kommer kun, når der er nye tilbud og forløb.

Klik her, for at tilmelde dig.

NYHEDSBREV AUGUST 2016

Kurser/workshop i efteråret

Kære alle
 
I baghuset har vi mange forskellige kreative undervisningstilbud, og efterårssæsonen er netop skudt igang!
 
 
WEEKENDKURSUS
Der er stadig plads på weekendkurserne i akryl/collage ved Mia Willaume i september og november. Kurserne foregår i Roskilde:
 
10./11. september: 4 ledige pladser
5./6. november: 5 ledige pladser

Kurset tager udgangspunkt i et fælles oplæg. Derefter arbejder den enkelte selvstændigt i forhold til eget udtryk. Kursus tager udgangspunkt i din kreativitet med afsæt i både maleri og collage.

Vi skal arbejde med sammenføjning af collageelementer og andre materialer i kombination med akrylmaleri. Med fokus på eksperimenter, regler, "fejlens æstetik" og leg igennem billedprocessen bygger vi billeder op i lag af udklip, fraklip, restprodukter, udsnit og maleri.

Kurset vil i høj grad have eksperimenterende karakter og vil kombinere teknikker indenfor collage, tegning og maleri. Tilmelding og se mere her

Alle kan deltage!

 

PERSONLIGT MALERI - en dag i atelieret

Skab jeres eget familie/par-maleri i mit atelier, med mig som assistent, indpisker og underviser under hele forløbet. Riv en dag ud af kalenderen, og giv jer selv en kreativ fællesoplevelse ud over det sædvanlige.

Vi mødes alle i mit atelier, og har sammen op til 4 timer sammen til at skabe jeres helt eget værk. Jeg underviser jer, og er ellers til rådighed til at gribe, sparre og hjælpe jer igennem processen. Jeg sætter jer i gang med et oplæg, som tager udgangspunkt i jer som familie/par. Se mere her

 

SOMMERKURSUS 2017

Vi har netop lagt næste års sommerkursus på hjemmesiden.

Der var rift om de få pladser sidste år, så meld dig til nu, hvis du vil med på en uges sommerkursus næste år (uge 28). Tilmeld dig og se mere her

 

Ovenstående er kun et lille udpluk at alle vores undervisningstilbud. Tag et kig rundt på vores hjemmeside, og se hvad vi ellers tilbyder. Her kan du også finde fotos og elevudtalelser fra forskellige kurser.

Vores undervisning "i huset" foregår i Baghuset på Jernbanegade 40, Valdemarsgård, 4000 Roskilde.

Du er altid velkommen til at skrive eller ringe, hvis du har spørgsmål:-)

 

 Vi har også en facebook side her.

 

Med venlig hilsen

Billedlaboratoriet v. Mia Willaume og Niels Valentin