TILMELD DIG NYHEDSBREV

BILLEDLABORATORIETS nyhedsbrev kommer kun, når der er nye tilbud og forløb.

Klik her, for at tilmelde dig.

NYHEDSBREV NOVEMBER 2015

Nye hold, croquis og julemarked i Baghuset
 

Kære alle

Vi er superglade for vores lille baghus, hvor vi præsenterer og har både udstillinger, events og  vores undervisning.  Vi er lykkelige for den gode start, positive respons og de mange besøg og elever, som  vi allerede har fået.

Vi kan nu åbne for forårets program for weekendkurser samt det lange sommerkursus, som ligger klar her på hjemmesiden, og tilmeldingerne er i gang. Mia Willaume underviser i collage/akrylmaleri. Niels Valentin underviser i genstandstegning og oliemaleri. Se alle vores tilbud her på siden.

Vores torsdags-sparring kører stadig, og vil fortsætte hele næste år. Idéen er at du køber et klippekort, og kommer de torsdage, som passer dig. Det er muligt at købe 1, 5 eller 10 klip. Du har selv dit grej med, og dukker  op de torsdage der passer dig. Våde værker kan blive til næste gang.  Du modtager undervisning/sparring med andre på holdet samt billedkunstner: Niels Valentin og Mia Willaume. Maler/tegner du? Og vil du være med i et superhyggeligt, og kreativt miljø og netværk uden binding, så er dette et tilbud lige noget for dig. Se mere info her på hjemmesiden.

Du er altid velkommen til at kigge ind forbi en torsdag, se hvad vi laver og få en snak.  

Som noget helt nyt forsøger vi, på opfordring, en croquis/tegne mulighed med professionel model, som kommer forbi i januar. Hvis du er interesseret i det, så skriv os en mail, og du kommer på maillisten, hvor du modtager info om næste gang.

Sidst er vi glade for at kunne invitere dig til vores Kunst/unika-julemarked i Baghuset. Julemarkedet foregår i Valdemars gård, Jernbanegade 40 i Roskilde.

I stuen har vi udstilling og værker til salg af Mia Willaume og Niels Valentin. Du kan finde værker i alle priskategorier. Vi udstiller store og små akryl- og oliemalerier, akvareller, collager og kunsttryk m/u ramme.

På 1. salen har vi inviteret dygtige kunsthåndværkere til at komme og præsentere deres designs indenfor: Tøj, Patchwork, strik, hæklerier, håndlavet julepynt og keramik.

I gården har klunsepigerne åbent i butikken, som sælger kvalitetsgenbrugstøj.

Kom og kig, måske finder du en personlig og helt unik julegave til én du holder af ❤️️

Sæt stort kryds i kalenderen og glæd dig til en hyggelig weekend og oplevelse i Baghuset. Alle er velkomne!

Tilmeld dig begivenheden på facebook og få løbende opdateringer og fotos om arrangementet.

PS: Vi udsteder gavekort til både kunst og undervisning.