TILMELD DIG NYHEDSBREV

BILLEDLABORATORIETS nyhedsbrev kommer kun, når der er nye tilbud og forløb.

Klik her, for at tilmelde dig.

NYHEDSBREV JULI 2015

Invitation til fødselsdag og udvidelse

Kære alle

 
INVITATION

Det er allerede et år siden vi overtog vores atelier, Baghuset på Jernbanegade 40 i Roskilde. Vi er frygtelig glade for at være og arbejde her, og har nu fået muligheden for at udvide!! Derfor bydes alle velkommen til både vores 1 års fødselsdag SØNDAG d. 9. august kl 11-16  og fejringen af overtagelsen af 1. salen på Baghuset.

Baghuset vil nu have eget undervisningslokale (Billedlaboratoriet), udstillingsplads samt huse i alt tre arbejdende kunstnere:

Mette Sandfær, Niels Valentin og Mia Willaume. Vi byder varmt velkommen til kunstner Mette Sandfær. Se hendes arbejde her
 
Billedlaboratoriet har nu eget lokale og ny hjemmeside, det er fantastisk at have alt samlet under samme tag. Vi er i fuld sving allerede, og flere nyheder er på vej….
På hjemmesiden finder du allerede masser af undervisningsmuligheder indenfor bl.a. tegning og maleri på kurser, hold og workshops for ALLE. Læs mere her og tilmeld dig billedlaboratoriets nyhedsbrev, hvor alle fremtidige nyheder vil komme mht. undervisning. Så er du interesseret i undervisning eller kurser så tilmeld dig her. Vi har også en facebook side her.
I forbindelse med fødselsdagen og udvidelsen har vi lavet et INTRO-tilbud på "kreativ sparring", et fleksibelt torsdagsforløb, tilbuddet løber frem til 9/8 kl 16, se hjemmesiden, hvor du også kan tilmelde dig.

Kl. 13 har vi har lodtrækning om 2 små værker fra hhv. Niels Valentin og Mia Willaume. 
Kom og deltag...eneste krav er at du er tilstede når vi trækker lod.

Hele dagen: Tegnekonkurrence for børn fra 3-12 år på 1. sal/Billedlaboratoriet. Vi udstiller alle tegninger og trækker en vinder ugen efter. Så tag endelig børnene med:-)

I dagens anledning vil der være udstilling af nyere og ældre værker, hvor et udvalg bliver solgt til nedsatte priser.

Sæt kryds i kalenderen søndag d. 9. august, kom forbi og få en snak og se, hvad vi laver....Vi serverer et glas vin/kaffe og lidt snacks.

Velkommen til!!