TILMELD DIG NYHEDSBREV

BILLEDLABORATORIETS nyhedsbrev kommer kun, når der er nye tilbud og forløb.

Klik her, for at tilmelde dig.

NYHEDSBREV MARTS 2018

Weekend- og Sommerkursus 2018

Kære alle
 
Vores større kurser afholdes i det lækre og funktionelle hus "KunstVærket" i naturskønne omgivelser på Ledreborg Alle 100A, Roskilde (3 km fra centrum). Kurserne er inkl akrylmaling, og sommerkurset er i år inkl dejlig frokost hver dag.
Vi giver 10 % til jer på nyhedslisten på understående to kurser ved tilmelding inden 20/3-18. Tilmelding: Se understående og skriv/sig 10% INTROTILBUD ved tilmelding. 
 
 
SOMMERKURSUS 2018
 

-Vil du inspireres og udvikle dine billeder i et kreativt miljø i naturskønne omgivlser en hel uge til sommer?

SÅ læs med her:

Sommerkursus maleri/collage v. Mia Willaume  UGE 28 - 2018 Roskilde

Tidspunkt: Uge 28, man-fre (9.-13. juli)  kl 10-15.30 alle dage.

Kurset er for dig, der har arbejdet med billeder før og har brug for et "skub". Kurset vil være et intensivt uge-forløb og tage udgangspunkt i dig og dit arbejde med billeder. Jeg står klar med input, rådgivning og forskellige oplæg samt måder at gribe et billede an på. I sidste ende af kurset arbejder den enkelte mere og mere selvstændigt med de billeder, der er startet op ift. eget udtryk.

Kurset vil i høj grad have eksperimenterende karakter og vil kombinere teknikker indenfor collage, tegning og maleri. Kurset vil åbne mulighed for at sparre med andre i et kreativt miljø. Der vil evt. være mulighed for at arbejde i værkstedet efter 15.30. Sommerkurset varetages af billedkunstner Mia Willaume

Pris: 3500,- inkl.akrylmaling samt lækker frokost, kaffe/the hver dag.

 

 • Tilmelding: tilmelding/mere info via link her http://mettelorentzen.dk/produkt/sommerkursus-v-mia-willaume/ eller ring på  +45 27215701
  Hvor: "KunstVærket" Ledreborg Alle 100A, 4000 Roskilde
 • Materialer: Lærreder samt øvrige materialer medbriger du selv (liste sendes ud). Enkelte øvrige materialer kan tilkøbes.
 • Kursussted: "KunstVærket" er et stort og funktionelt hus som har et stort atelier /værksted med udsigt over marker og grønne arealer. Der er  store terrasser, spisestue, køkken, wcer mm.  I atelieret på kursusstedet er der staffelier, bøtter, spande, klude, pensler til alle åns. 
 • Overnatning Roskilde: TILBUD "Bed and Breakfast"se under praktisk
 

Her på vores hjemmeside finder du fotos mm fra tidligere års kurser. 

 

WEEKENDKURSUS 7./8. APRIL

Maleri/Collage

På dette kursus arbejder vi med teknikker og metoder indenfor maleri og collage. Kurset vil i høj grad have eksperimenterende karakter, hvor vi ud fra medbragt materiale skaber personlige og kreative fortællinger. Dermed handler dette kursus om både form og indhold.


Vi skal arbejde med sammenføjning af collageelementer og andre materialer i kombination med akrylmaleri. Vi skal afprøve forskellige teknikker og værktøjer. Med fokus på eksperimenter, "fejlens æstetik" og leg igennem billedprocessen bygger vi billeder op i lag af udklip, fraklip, restprodukter, udsnit og maleri. 

Vi skaber egne collageelementer og kombinerer med færdige. Materialernes indbyggede historie blander sig med hinanden og danner nye fortællinger, sammenhænge og billeder. 

 

Kurset tager udgangspunkt i et fælles oplæg. Derefter arbejder den enkelte selvstændigt i forhold til eget udtryk.

Alle kan deltage uanset forudsætninger

 

Underviser: Mia Willaume 

 • Tidspunkt: Lørdag d. 7. april og søndag d. 8. april 2018 kl 10-16, begge dage.
 • Hvor: "Kunstværket" Ledreborg Allé 100A, 4000 Roskilde. 
 • Pris: 2500,- . Prisen er inkl. akrylmaling samt kaffe/the
 • Materialer: Lærreder samt øvrige materialer medbriger du selv (liste sendes ud). Enkelte øvrige materialer kan tilkøbes.
 • Kursussted: "KunstVærket" er et stort og funktionelt hus som har et stort atelier /værksted med udsigt over marker og grønne arealer. Der er  store terrasser, spisestue, køkken, wcer mm.  I atelieret på kursusstedet er der staffelier, bøtter, spande, klude, pensler til låns til alle.
 • T​ilmelding: Tilmeld dig og se mere i følgende link: http://mettelorentzen.dk/produkt/malericollage-v-mia-willaume/ eller ring på  +45 27215701

___________________________________________________________________________

Ovenstående er kun et lille udpluk at alle vores undervisningstilbud. Tag et kig rundt på vores hjemmeside, og se hvad vi ellers tilbyder. Her kan du også finde fotos og elevudtalelser fra forskellige kurser.

 

Du er altid velkommen til at skrive eller ringe, hvis du har spørgsmål:-)

 

 Vi har også en facebook side her.

 

Med venlig hilsen

Billedlaboratoriet / Mia Willaume