WEEKENDKURSUS

Maleri/Collage

På dette kursus arbejder vi med teknikker og metoder indenfor maleri og collage. Kurset vil i høj grad have eksperimenterende karakter, hvor vi ud fra medbragt materiale skaber personlige og kreative fortællinger. Dermed handler dette kursus om både form og indhold.


Vi skal arbejde med sammenføjning af collageelementer og andre materialer i kombination med akrylmaleri. Vi skal afprøve forskellige teknikker og værktøjer. Med fokus på eksperimenter, "fejlens æstetik" og leg igennem billedprocessen bygger vi billeder op i lag af udklip, fraklip, restprodukter, udsnit og maleri. 

Vi skaber egne collageelementer og kombinerer med færdige. Materialernes indbyggede historie blander sig med hinanden og danner nye fortællinger, sammenhænge og billeder. 

 

Kurset tager udgangspunkt i et fælles oplæg. Derefter arbejder den enkelte selvstændigt i forhold til eget udtryk.

Alle kan deltage uanset forudsætninger

 

Underviser: Mia Willaume

 

 

 

Weekendkursus i Roskilde: Maleri/collage 

  • Tidspunkt: Lørdag d. 7. april og søndag d. 8. april 2018 kl 10-16, begge dage.
  • Hvor: "Kunstværket" Ledreborg Allé 100A, 4000 Roskilde. 
  • Pris: 2500,- . Prisen er inkl. akrylmaling samt kaffe/the
  • Materialer: Lærreder samt øvrige materialer medbriger du selv (liste sendes ud). Enkelte øvrige materialer kan tilkøbes.
  • Kursussted: "KunstVærket" er et stort og funktionelt hus som har et stort atelier /værksted med udsigt over marker og grønne arealer. Der er  store terrasser, spisestue, køkken, wcer mm.  I atelieret på kursusstedet er der staffelier, bøtter, spande, klude, pensler til låns til alle.
  • T​ilmelding: Tilmeld dig og se mere i følgende link: http://mettelorentzen.dk/produkt/malericollage-v-mia-willaume/ eller ring på  +45 27215701

 

Mia

+45 27348228

Mail: miawillaume@gmail.com